Topkwaliteit broeken voor heren

Sinds 1951 is het kledingmerk Incotex op de markt. Materiaal en details geven deze broeken de hoogwaardige kwaliteit waar je naar op zoek bent. Alle Incotex broeken zijn gemaakt van 100% wol. Deze pantalon is goed te combineren met een mooi colbertjasje. Prima bij formele bijeenkomsten zoals recepties en vergaderingen. Ook met een mooie cashmere trui zal deze broek goed te combineren zijn. De broekspijpen worden onafgewerkt verstuurd, zodat deze na het passen op de juiste maat kunnen worden gemaakt. Met een 130 wol kwaliteit schaf je je een hoogwaardig kledingstuk aan. Pauw.com heeft een aantal wollen broeken in het assortiment die voorzien zijn van rustige tinten. Met veel kleuren te combineren.
Katoenen chino

De wollen broeken van Inotex hebben de juiste pasvorm. De katoenen chino van Inotex is gemaakt van zuiver katoen en voorzien van een kleine hoeveelheid stretch. Daardoor krijg je je eigen unieke pasvorm en sluit de stof mooi aan. 97% Katoen en 3% elasthan geven de broek een goed passende uitstraling. Een chino kan gedragen worden met een jasje of een t-shirt. Een broek om overal te dragen.
Online aanschaffen

De Inotexbroeken zijn op een simpele manier bij Pauw.com aan te schaffen. Er wordt altijd maatwerk geleverd en de personal shoppers staan voor u klaar om advies te geven. Bestellingen worden binnen Nederland gewoonlijk tussen de 3 en 5 dagen ontvangen. Buiten Nederland is de ontvangst tussen de 4 en 6 dagen. Mocht het kledingstuk toch tegenvallen, dan kan binnen 14 dagen geretourneerd worden. Kijk voor informatie op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.