New Ark Joggers van Gorilla Wear

Newark joggers

Newark Trainingsbroek – Zwart

Deze trainingsbroek is ideaal om mee te joggen voor mannen, vanwege niet alleen de stof en de vorm maar ook vanwege de handige zakken die dicht kunnen met een rits. Deze zakken die te sluiten zijn zorgen ervoor dat je tijdens het joggen geen spullen verliest. Je portemonnee of telefoon bijvoorbeeld niet uitvallen tijdens het joggen. Verder is de broek door het stof zeer luchtig, waardoor je het niet te benauwd krijgt tijdens het bewegen. De luchtigheid is ook handig als je met de jogging thuis lekker op de bank zit. Het stof en hoe de jogging in zorgen ook voor voldoende bewegingsvrijheid. En dat is een essentieel kenmerk dat je zoekt in een jogging. De reden dat je een jogging draagt is natuurlijk voor de bewegingsvrijheid en voor het comfortabel gevoel. Verder is de zwarte kleur handig, omdat het overal mee te combineren valt. Tot slot staat de broek mooi bij elk type lichaamsbouw.

Cleveland Trainingsbroek – Zwart

Voor een gezellige relax avond of een middagje joggen is deze trainingsbroek zeer handig. De broek is ventilerend, waardoor je het niet benauwd krijgt. Verder is de trainingsbroek gemaakt uit zeer rekbaar stof. Dat zit altijd lekker omdat de trainingsbroek niet te straks zit indien je bijvoorbeeld breed gebouwd bent. Je voelt je door de stof heel licht en flexibel. De trainingsbroek zit daardoor heel comfortabel en geeft je een sportieve uitstraling, dankzij de slim fit. Slim fit is als je het letterlijk vertaald ‘slanke pasvorm’. Kleding die slim fit zijn die vallen strak over je lichaam. Deze trainingsbroek valt dus over je lichaam zoals een legging. Het verschil tussen een legging en deze trainingsbroek is dat een legging van dunner stof is gemaakt en het ook uitstraalt als een legging. Terwijl deze trainingsbroek een trainingsbroek uitstraling heeft. Daarom dat het handiger en comfortabeler is om met deze trainingsbroek te sporten en te chillen dan als je met een legging gaat relaxen en/of sporten.

Neiro Seamless T-Shirt – Zwart

Als je vaak last hebt van zweetplekken in je t- shirt na het joggen bijvoorbeeld, dan is deze t- shirt ideaal. Deze t shirt is gemaakt uit sneldrogende stof. Zweetplekken of andere vochtige plekken verdwijnen in deze t shirt na een aantal seconden. Dit is ook meteen de reden waarom je voor dit soort t shirts kiest om mee te sporten dan een normale t shirt van polyester. Het feit dat deze t shirt een regular fit, dat is dat het shirt losjes over je lichaam valt. Dit is zeer handig voor tijdens een workout. Je hebt hierdoor bewegingsvrijheid. De t shirt oogt mooi doordat het naadloos is geweven. Seamless of naadloos houdt in dat de t shirt aan elkaar is geweven zonder overgang die te zien kan zijn met het oog. De t shirt oogt daarom egaal en glad. Verder is het mooi meegenomen dat je er een extra sportbeha en legging bij krijgt. Die sportbeha en legging matchen ook nog eens perfect met de t shirt.

Glendale Softshell Jas – Zwart

Deze jas is voor iedereen die van een sportieve stijl houdt. Je kan deze jas niet alleen boven op je trainingsbroek aandoen tijdens een workout of bijvoorbeeld tijdens het joggen maar ook boven op een casual outfitje. De capuchon is ook eens zeer handig, want de meeste sportjassen hebben geen capuchon. Dus dit is zeker een voordeel aan deze jas. De capuchon is ook verstelbaar met een trekkoord, dat is handig voor als je bijvoorbeeld een kleiner hoofd hebt en je wil dat je capuchon wat strakker om je hoofd zit. Verder zijn de zakken die je kan sluiten met rits ook nog eens een handig kenmerk aan deze jas. Tijdens het joggen bijvoorbeeld kun je dan niks verliezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.