Mijn ervaring met fitnessapparaat.nl

Hallo iedereen!
Ik wilde even met jullie delen dat ik een erg tevreden klant ben van fitnessapparaat.nl. Sinds zes maanden ben ik mama geworden. Ik sportte altijd erg veel, maar met de baby word dit nu moeilijk. Een vriendin van me heeft een crosstrainer in huis en raadde mij aan om er ook een aan te schaffen. Ik was eerst een beetje sceptisch, want ik was bang dat na drie keer gebruiken, het apparaat maar in de weg zou staan. Toch besloot ik het te proberen. Ik kwam fitnessapparaat.nl tegen op Google. Wat een assortiment hebben zij zeg! De website ziet er keurig uit. Eerst heb ik nog even met een medewerker gechat om advies te vragen welk apparaat ik het beste kon aanschaffen. Ik besloot om een ViruFit iConsole te bestellen.

Ik had niet verwacht dat het apparaat daadwerkelijk de volgende dag al in huis zou zijn, maar dit was toch echt waar. Dit is natuurlijk een super service!

Ik ben heel erg blij met mijn aanschaf, want ik gebruik het apparaat zeker vijf keer per week. Hij staat op mijn slaapkamer en ik zet lekker de tv aan als ik erop ga. Voor je het weet zijn de 30 min voorbij!

De kwaliteit van het apparaat lijkt me erg goed. Tot nu toe is hij nog in perfecte staat.

Mijn ervaring met fitnessapparaat.nl is erg goed. Ik zou deze website aan iedereen aanbevelen en ik dit er aan te denken om ook nog een apparaat voor de buikspieren te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.